wat ik doe

Ontwikkel- en transformatietrajecten voor het vergroten van jouw autonomie, levenskracht en plezier in het leven. 

Ik help jouw bij het omkeren van de situatie zodat je kan echt leven zoals jij wilt, en beginnen met het leven dat eigenlijk bij jou hoort. Ik help jou weer in balans en in je oorspronkelijke staat te komen, vol energie, liefde en autonomie.

Dat doe ik door samen met jouw te werken door middel van diepgaande coaching sessies en therapie. Ik help je om al die dingen die je tot nu toe nog niet zijn gelukt moeiteloos te realiseren. Samen ga je een heel stuk verder komen, wat mij betreft helemaal daar waar jij zijn wilt, dat is ons gezamenlijk commitment.

coaching

Ik coach je daarbij om je eigen antwoorden te vinden in jezelf, zodat de oplossingen en doelen uit jouzelf voortkomen en daardoor blijvende verandering bewerkstelligen. Maar als je die nieuw gevonden weg wilt inslaan stuit je bij de realisatie op al je bewuste en onderbewust oude remmingen en overtuigingen die jouw ontwikkeling in de weg staan gaan we met simpele technieken samen oplossen. Wij maken hierbij gebruik van nieuwe wetenschappen en het daaruit voortgekomen nieuwe mensbeeld, dat naadloos aansluit bij tijdloze wijsheden.

Samen ga je een heel stuk verder komen, wat mij betreft helemaal daar waar jij zijn wilt, dat is ons gezamenlijk commitment. We starten met een geheel vrijblijvende ontdekkingssessie, waarin je meer inzicht krijgt in waar je nu staat, waar je graag zou willen zijn en wat je belemmert om daar te komen.

behandelingen

Om jouw eigen vitale levenskracht te herstellen zodat jij vanuit jouw oorsprong kan gaan leven werken wij samen aan alle niveaus die jij als mens kent:  fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Steeds zorgen wij er samen voor dat jij zoveel mogelijk in balans bent en nemen we belemmerende obstakels hiertoe zoveel mogelijk weg. Dat doen ik door het toepassen van onderstaande therapieën en behandelwijzen.

Sensi Therapie

Sensi Therapie bestaat uit een combinatie van meet- en behandeltechnieken die zich richt op:

  1. Het weghalen gifstoffen uit het lichaam (ontgiften met remedies en orthomoleculaire preparaten)
  2. Het stoppen met het toevoegen van gifstoffen in het lichaam (dieet en allergie meting)
  3. Het wegnemen van de oorzaken (onder andere door het gebruik van remedies)
  4. Het direct op gang brengen van het verwerkingsproces .

Hier maak ik gebruik van behandelmethoden als:  acupressuur, stress release, Emotional Freedom Techniques (EFT), stenenoplegging, matrix energetics en orthomoleculaire supplementen.

Energetische Therapie

Tijdens een energetische behandeling wordt de geblokkeerde energie weer in beweging gebracht zodat de geblokkeerde energie weer vrij kan gaan stromen. De energie zoekt zelf de blokkades in het lichaam op en de plekken waar het nodig is. Het heft blokkades tijdelijk op, haalt overtollige energie weg en voegt energie toe daar waar het nodig is zodat jij weer in jouw kracht komt te staan en weer de regie over jouw eigen leven kan pakken.

Om belemmerende blokkades permanent weg te halen is het verstandig om op zoek te gaan naar de oorzaak hiervan.
Hiervoor gebruik ik verschillende methodes.

Duur en tarieven

Duur

Een coachingstraject duurt drie maanden en is geheel gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling.
Gedurende een traject vinder er zes tot acht sessies plaats en is er ook tussentijds ruimte voor persoonlijke begeleiding.
In die sessies gaan we samen actief met jouw vraagstuk aan de slag aan de hand van diverse werkvormen.
Na afloop van een traject bespreken wij of een vervolg nog is.

Het is ook mogelijk om losse energetische of Sensi-behandelingen te boeken.
Zo’n sessie neemt gemiddeld anderhalf uur in beslag 

Tarieven

Coachingtraject

De tarieven voor coaching en bijbehorende behandelingen zijn afhankelijk het traject dat bij jou past. 
De prijs wordt berekend per per traject. 
Een coachingstraject is een investering in jouw toekomst en in jezelf. 

Energetische of sensi behandeling

Energetische behandeling (ca anderhalf uur) € 120.=

Ben jij er klaar voor?

Is een ontwikkeltraject iets voor jou?
Ben jij er klaar voor?

Neem dan contact met mij op of plan meteen een ontdekkingssessie.