Diensten

Coaching

Kwantum coaching en therapie. Ik help jou met het leven dat eigenlijk bij jou hoort. Ik help jou weer in balans en in je oorspronkelijke staat te komen, vol energie, liefde en autonomie.

Dat doe ik door samen met jouw te werken door diepgaande coaching sessies en therapie. Ik help je om al die dingen die je tot nu toe nog niet zijn gelukt moeiteloos te realiseren. Samen ga je een heel stuk verder komen, wat mij betreft helemaal daar waar jij zijn wilt, dat is ons gezamenlijk commitment.

ontdekkingssessie

Boek een vrijblijvende ontdekkingssessie, waarin je meer inzicht krijgt in waar je nu staat, waar je graag zou willen zijn en wat je belemmert om daar te komen.

In een ontdekkingssessie kijken we ook naar wat er zich bij jou aandient en welke vorm het beste past bij jou en je situatie.

coachingstraject

Naar een moeiteloos leven waarin alles weer op een natuurlijke manier verloopt. Ik coach jou bij het vinden van jouw eigen antwoorden in jezelf, zodat de oplossingen en doelen uit jouzelf voortkomen en daardoor een blijvende verandering bewerkstelligen. 

Een coachingstraject is gericht op je persoonlijke ontwikkeling in werk en leven. Een traject bestaat doorgaans uit zes tot acht coachingsgesprekken van anderhalf uur. In die gesprekken ga je actief met je eigen vraagstuk aan de slag aan de hand van diverse werkvormen. Bewustwording en acceptatie helpen je om zelf weer vanuit je eigen kracht in leven en werk te gaan staan.

 

BELEMMERENDE OVERTUIGINGEN WEGNEMEN

Bekijk jouw gedachten en oordelen over een moeilijke situatie in een compleet ander licht en neem belemmerende overtuigingen weg. 

We hebben allemaal wel eens een last van sterke overtuigingen. Soms werken overtuigingen belemmerend en zitten jou in de weg. Ik leer jou om de gedachten die jouw lijden veroorzaken te herkennen, te onderzoeken, te begrijpen en om de oorzaak van je problemen helder tegemoet te treden.

ONVOLTOOIDE EMOTIES OPLOSSEN

Maak een helende reis door niet verwerkte emoties en onderga een diepe natuurlijke healing.

Met de helende reis (Journey) maak je een reis in je lichaam en innerlijk bewustzijn. Hier ontmoet je via niet- of slecht verwerkte emoties de blokkades in het lichaam of in het denken die jou niet dienen en weg kunnen worden genomen.

OPLOSSEN VAN SPOOKCLUSTERS

Met PMA (Progressive mental alignment) pak je de oorzaak van onverklaarbare klachten en gedragingen meteen bij de bron aan.

Met PMA spoor je onderbewuste remmingen op en maak je de daarin gevangen gehouden energie vrij voor positief gebruik. 

ENERGETSICHE THERAPIE

Werken met energetische trillingsfrequenties uit universele energie, gericht op het in balans (terug)brengen van het subtiele menselijke energieveld en het stimuleren van het zelfhelend of genezend vermogen van de mens op alle niveaus.

Tijdens een energetische behandeling wordt de geblokkeerde energie weer in beweging gebracht zodat de geblokkeerde energie weer vrij kan gaan stromen. 

De energie zoekt zelf de blokkades in het lichaam op en de plekken waar het nodig is. Het heft blokkades tijdelijk op, haalt overtollige energie weg en voegt energie toe daar waar het nodig is zodat jij weer in jouw kracht komt te staan en weer de regie over jouw eigen leven kan pakken.

BEWUST ADEMEN

Bewust ademen is een poort tot het onderbewuste netwerk.

STRESS RELEASE

Opheffen van onbewuste belemmeringen, zonder daar specifieke kennis van te hebben of details van te weten.

Via Sensi Srtess release worden onbewuste belemmeringen opgeheven, zonder daar specifieke kennis van te hebben of details van te weten. 

Deze belemmeringen zijn vaak (onbewust) ontstaan en zorgen vaak voor spanning, stress en onbalans met daaraan gekoppeld ongewenst gedrag.

Resultaat

Je gaat gegarandeerd met inzichten naar huis waar je zelf mee verder kan, of waar we samen in een traject aan gaan werken.
Zo voel jij je zekerder van jezelf en heb je een heldere kijk op het leven én je job.
Meer inzicht in jezelf: je ontdekt wat je doelen, sterke punten en belemmeringen zijn. Waarom stel je bepaalde gedragingen en wat zorgt voor blokkades?

Na een behandeling

Na de behandeling werkt de therapie ook nog een tijdje door.
Je voelt je niet langer overgeleverd aan anderen, maar draagt zelf actief bij aan je herstel.

Je bent blij met jezelf en straalt dit uit naar de mensen om je heen. Je stopt je emoties niet weg maar uit ze op een gezonde manier zodat ze bijdragen aan je groei.

Een behandeling is niet passief achterover leunen, maar actief meewerken aan je eigen herstel.

Duur

Een coachingstraject kan één sessie omvatten, of enkele maanden duren. Het belangrijkste is steeds om samen de kortste weg naar jouw doel te bewandelen.

Tarieven

De tarieven voor coaching en behandelingen zijn afhankelijk het traject dat bij jou past. De prijs wordt berekend per sessie of per traject.

Een coachingstraject is een investering in jouw toekomst en in jezelf.