Begín met het leven dat eigenlijk bij jou hoort


Over energie aan zee

Energie aan Zee is een praktijk voor persoonlijke ontwikkeling en transitie biedt persoonsgerichte behandeling aan mensen die een moeiteloos leven willen leiden, maar hier nog niet in slagen.

De praktijk is in 2020 opgericht door coach en therapeut Joost de Haan vanuit de gedachte dat jij in staat  bent om jouw eigen leven uit eigen kracht en in liefde te kunnen leven. Zijn aanpak is gericht op mens als geheel: de lichamelijke, de psychische én de spirituele aspecten (mind, body en sprit). Hij helpt jou om jouw zelfhelend vermogen te benutten en jouw leven vanuit jouw eigen kracht te leven. Hiertoe gebruikt hij een aantal elkaar versterkende methoden en technieken, veelal voortkomend uit de laatste wetenschappelijk onderbouwde inzichten die er met elkaar voor zorgen dat jij weer vertrouwen krijgt in herstel en meer balans in jouw leven.

Samenwerking

Energie aan Zee werkt vanuit de gedachte dat mensen (jong en oud) met psychische klachten het beste behandeld kunnen worden door een onderlinge samenwerking tussen multidisciplinaire professionals uit de Iedereen heeft zo zijn eigen kwaliteiten en talenten. Om een breed aanbod van diensten te kunnen aanbieden werkt Energie aan Zee samen met verschillende behandelaars, coaches en begeleiders. Zo is de kans groot dat wij ook op jouw vraag een antwoord hebben

Zee

De praktijk is opgezet vanuit een geloof in de in de oerkracht van de mens en de wisselwerking tussen de mens en zijn omgeving. Zeelucht is goed voor je. Door de negatieve ionen van de zilte zeelucht heb je minder last hebt van stress en is daarmee goed voor je gezondheid. Een duik in de zee neemt negatieve gedachten weg en geeft je weer energie.