Over

Energie aan Zee is opgericht door Joost de Haan. Hij is ervan overtuigd dat veel mensen veel beter in hun energie kunnen zitten dan dat nu het geval is.

Onze samenleving is teveel gericht op bijzaken, op dingen die er niet echt toe doen. Daardoor ondervinden veel mensen last van onrust, overprikkeling, stress en zijn zij niet in contact met wie zij werkelijk zijn. En dat gaat ten koste van jouw eigen vitale levenskracht.

Persoonlijke transformatie
Onze situatie

Onze samenleving is teveel gericht op bijzaken, op dingen die er niet echt toe doen. Daardoor ondervinden veel mensen last van onrust, overprikkeling, stress en zijn zij niet in contact met wie zij werkelijk zijn. En dat gaat ten koste van jouw eigen vitale levenskracht.

Wij staan tegenwoordig voortdurend onder invloed van een enorme hoeveelheid indrukken en impulsen. Ons biologisch systeem komt daardoor in een bijna permanente staat van verdediging. Er lijkt nooit rust te zijn, nooit tijd om te doen wat je eigenlijk had gewild in je leven. Hierdoor ondervinden wij fysieke en emotionele spanning en worden wij weerhouden van het leiden van een vervullend leven.

 

In deze staat raken wij steeds voller met onderbewuste emotionele blokkades, onverwerkte emoties en beperkende overtuigingen die ons beheersen. Dat zien we terug in onze relaties, ons gevoel van eigenwaarde en de mate waarin we nog een gevoel van vrijheid en blijheid kunnen ervaren. Al onze prestaties op elk terrein van ons leven worden hierdoor teruggehouden.

En daar willen we vanaf, we willen de situatie omkeren, naar een van
voldoening, gezondheid en geluk, maar we slagen hier vaak maar gedeeltelijk in.

Joost de Haan

Ik richt mij op het herstellen van jouw eigen vitale levenskracht zodat jij vanuit jouw oorsprong kan gaan leven terwijl je gebruik maakt van jouw eigen zelfherstellende vermogen.

 

Opleidingen en ervaringen

Kennis, inzichten die mij door mooie wijze mensen werden – en nog steeds – worden gegeven stellen mij in staat om mijn eigen helende vaardigheden verder te ontwikkelen.

Ik ben gecertificeerd coah en behandelaar. Daartoe heb ik de volgende opleidingen gehad:

 • Effortless coaching
 • Energetische therapie  (Boudewijn Leliveld)
 • Reiki II (Usui Shiki Ryoho)
 • Sensi therapie
Partners

Iedereen heeft zo zijn eigen kwaliteiten en talenten. Om een breed aanbod van diensten te kunnen aanbieden werkt Energie aan Zee samen met verschillende healers, coaches en begeleiders. Zo is de kans groot dat wij ook op jouw vraag een antwoord hebben.

Activiteiten

Jaarlijks organiseer ik samen met mijn partners diverse activiteiten.
Een greep uit deze activiteiten:

 • Transformatiereis: programma van meerdere groepsbijeenkomsten.
 • In je eigen kracht energetische behandeling (individueel)
 • Weekendretraite aan zee.
 • Één- of daagse zeilretraites
 • Strandmeditaties, anti-stress
 • Mannencircels
 • Huiskamergesprekken